7 tips om je enthousiasme hoog te houden als mantelzorger!

Tips om je minder moe en gestrest te voelen door het mantelzorgen.

+ meer inzicht in hoe het komt dat je moe en gestrest wordt.

N

Minder moe

N

Minder stress

N

Voldoening en dankbaarheid

N

Liefdevol mantelzorgen

N

Focus op waardevolle ervaring

Download de tips!

+ ontvang als bonus een enthousiasmesessie.

Wie ben ik?

Mantelzorgen is topsport. Ik kan het weten. Drukke periodes volgen elkaar op. Overbelasting lag op de loer. Ik koos ervoor om mijn eigen grenzen te respecteren. Wisselende diensten of werken in de GGz kon ik niet meer combineren met mijn mantelzorgsituatie.

Na een harde keuze, ontslag nemen, voel ik me nu elke dag gelukkig. Ik combineer mijn bedrijf met mantelzorgen en daarnaast zorg ik 4 dagen in de week samen met mijn man voor onze pleegzoon. Druk genoeg. Ik gun jou om het anders te doen, minder gestrest en meer ontspannen. Ik gun mantelzorgers een eigen leven om van te genieten!

Ja, ik wil tips

Pin It on Pinterest

Share This