Selecteer een pagina

Meer energie voor mantelzorgers

energieboostsessie

Ben jij mantelzorger en wil je meer energie? Ben jij ’s ochtends al moe? Heb je eigenlijk al een tijdje niet meer genoeg energie en hobbel je maar door? Dan is het fijn om een keer met iemand anders te bespreken of het ook anders kan.

Klik hier voor een energieboostsessie.

Misschien herken je dit wel:

  • vanuit je werk
  • via de boodschappen
  • naar je moeder om even te helpen met een declaratie voor ziektekosten,
  • iets te lang blijven hangen (meteen weer wegstormen komt ook weer zo ongezellig over)
  • en daarna gauw een pizza erin
  • voordat je samen nog een half uurtje voor de tv kruipt.
  • hè, hè, de dag is voorbij.

 

Zo zagen mijn dagen er ook uit. Ik probeerde een baan te combineren met mantelzorg en pleegzorg. Ik was al moe als ik ’s avonds naar bed ging en me voorstelde, dat ik de volgende dag weer vroeg op moest staan. Ik had geen tijd voor mezelf, voor vriendinnen en al helemaal niet voor dingen die net even anders liepen dan ik had gepland. Als er iets misliep werd ik boos. Niet fijn!

Ik voelde me al moe als ik me  ’s avonds voorstelde hoe ik de volgende dag weer vroeg zou opstaan.

energieboost

Nu ziet het er anders uit, ik voel me relaxt en neem tijd voor wat ik doe. Ik heb veel meer energie. Die energieboost heb ik gekregen door een aantal keuzes te maken en wat dingen anders dan anders te doen. Het kostte me niet eens zo heel veel tijd om meer energie te krijgen.

Ben jij mantelzorger en en wil je ook meer energie? Ik wil je graag helpen. Soms kan dat al met één gesprek. Soms is het handig om een paar gesprekken te voeren, want veranderen is niet altijd makkelijk en kost soms meer tijd, dan je van tevoren had ingeschat. Wat hulp van iemand, een stok achter de deur of juist begrip, kan dan geen kwaad.

Klik op de link en vraag om een energieboostsessie: Ja, ik wil een energieboostsessie!

Omdat ik jou graag wil helpen is de energieboostsessie (t.w.v. 67,50) in januari gratis! Reageer dus snel, want januari is zo voorbij 😉

Ik doorloop een aantal belangrijke stappen om te checken of je alle mogelijkheden hebt ingezet om stress en vermoeidheid te vermijden. Daarna stel ik vragen, die je laten nadenken over hoe je nu de mantelzorg organiseert en wat je kunt veranderen, zodat je ook tijd overhoudt voor je eigen leven. Wat zijn de energielekken en waarom kosten die zoveel energie?

Klik hier en vraag een energieboostsessie aan. Ik spreek je graag.

Vriendelijke groeten van Nanzz, coach voor mantelzorgers

Pin It on Pinterest

Share This