houd naast werk en mantelzorg 10 keer meer tijd over

Zorg jij voor een ander en voel je je regelmatig moe? Lukt het je niet om naast je werk en de zorg je weer even op te laden? Herkenbaar voor mij. Ik help je graag! Klik hier en houd naast werk en mantelzorg 10 keer meer tijd voor jezelf over!

 

  • als je voor iemand zorgt, zorg je minstens voor 2 mensen: voor de ander en voor jezelf
  • jouw bijdrage is waardevol, jijzelf bent waardevol
  • hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor iemand anders kunt zorgen
  • soms heb je een blinde vlek voor mogelijkheden
  • als je jouw manier van werken en zorgen uitlegt aan iemand, die de situatie niet kent. stelt zij de vragen, waar je zelf niet opkwam.

 

Klik hier, beantwoord de vragen en vraag een gesprek aan, ik stel graag de vragen waar je zelf niet opkwam!

Wil je meer tijd en energie? Kom je door het zorgen voor iemand anders helemaal niet meer toe aan jezelf? Zorg je – als je eerlijk bent – al een tijdje niet meer zo goed voor jezelf? Dat kan anders!

alles moet nu, alles moet vandaag!

10 keer meer tijd naast zorg

Ik heb zelf de neiging om me helemaal te verliezen in alles wat nu, ja nu vandaag, moet! Maar, als ik even overleg met iemand anders, blijkt vaak, dat ik in de val van de tunnelvisie ben gestapt. Dan probeer ik op mijn tandvlees alles te doen, wat ik denk dat ik die dag moet doen. En ik krijg gek genoeg minder voor elkaar, dan op mijn lijstje stond. De volgende dag gaat gewoon de zon weer op…

Ik zorg samen met mijn zus voor mijn ouders, soms een beetje, soms wat meer.Meestal hebben ze niet zoveel zorg nodig.  En ik zorg een deel van de week samen met mijn man voor een lieve pleegzoon van 9. Soms heb ik ook zoveel te doen, dat ik een diepe zucht slaak. Geen tijd voor mezelf. Hier vind je meer informatie over mij.

Soms moet het niet nu, maar is er meer tijd. Soms hoef ik het niet zelf te doen.

Herken je dat, dat je zo moe bent of zo weinig tijd hebt, dat je niet meer de energie hebt om even van een afstandje te kijken wat nou het belangrijkst is?Kies dan ook voor jezelf en gun jezelf een gesprek. Houd naast werk en mantelzorg tijd voor jezelf over.  Klik hier, beantwoord 3 vragen en vraag een gesprek aan. Dan kijk ik met je mee.

Ja graag!

Pin It on Pinterest

Share This